diumenge, 24 de novembre del 2013

Dibuix amb paper de seda

Hola noies!

Aquestes últimes setmanes he fet moltes tècniques noves que no coneixia. Però, de moment, només explicaré una d'elles. La que més elaboració requereix i la que li he dedicat més hores.

Es tracta de fer un dibuix amb boletes de paper de seda.

Us explico com la vaig fer i us l'ensenyo! :)

Primer vaig fer un dibuix en mitja cartolina. Seguidament, vaig agafar el paper de seda amb els colors que necessitava, i fent petits quadradets anava fent boletes.
Després de fer totes les boles, que necessitava, les vaig anant enganxant amb cola blanca al dibuix.

I després de molts i molts minuts fent boletes i d'enganxar-les a la cartolina el resultat va ser aquest






Després, si voleu, se li pot donar una capa de làtex, ajuda a que les boles es fixin millor i a donar lluentor al dibuix.


PD: Es necessita molt de paper de seda per fer les boletes, així que si teniu pensat fer aquesta tècnica, abans de començar, assegureu-vos que teniu paper de seda de sobres!!

ahhhh i també heu de tenir en compte que fer tantes boletes requereix molts minuts. Si voleu fer-lo, prepareu-vos manta, peli, sofa i boletes!!! :)

dijous, 7 de novembre del 2013

Impressió amb plastilina

Hola noies!

Aquesta setmana us vull explicar una nova tècnica molt fàcil de fer i que queda molt xula, parlo de la impressió amb plastilina :)

És una tècnica que es pot dur a terme a qualsevol edat i es pot adaptar a tots els infants. Sent una activitat divertida i diferent a les demès.

És tan fàcil com fer un dibuix en una cartolina i després pintar-lo afegint plastilina.

Us ensenyo un exemple que vaig fer l'altre dia:







PD: Si voleu que el dibuix perduri, s'haurà de posar vernís.