dilluns, 28 d’octubre del 2013

Impressió colorida

Hola noies!

Avui us vull explicar una altra tècnica que em va agradar molt, s'anomena Impressió. És una tècnica fàcil de fer i molt vistosa. 

Us explico com es fa:

Es doblega un full en blanc per la mitat. En una mitat es pinta amb ceres de varis colors sense deixar espais en blanc, deixant l’altre meitat del full en blanc. Un cop pintada tota la meitat del full, es doblega el full deixant les ceres a la part de dins. A continuació es dibuixa un dibuix en la part de fora del full, a la meitat que anteriorment s’ha deixat a l’interior en blanc. I finalment s'obra el full i es veu com el dibuix que has marcat anteriorment ha quedat imprès amb els colors de les ceres.

Aquí teniu un exemple:




PD: Si  es du a terme amb nens petits recomano que s'utilitzi un full més gran que la mida normal, ja que al doblegar el full es queda petit per dibuixar.

I també recomano avisar de no dibuixar fort ni esborrar, ja que sinó el resultat final no serà l’adequat. 

divendres, 11 d’octubre del 2013

La Màgia dels Colors

Hola noies!

L'altre dia vaig fer un dibuix amb una tècnica nova, es diu la Màgia dels Colors, només es necessita una cartolina i ceres. És una tècnica que és molt interessant de fer amb els infants, pel seu efecte òptic.

Us explico com es fa:

Per començar amb les ceres es dibuixa un dibuix a la cartolina. Després es barreja la pintura amb aigua i amb la barreja es pinta tota la carolina, inclús per sobre del dibuix amb cera. La pintura es separa de la cera a mesura que es va pintant i fa un efecte òptic molt xulo..




Aquí un deixo una imatge de com m'ha quedat a mi!







PD: Si s'ha de fer amb nens, crec que el millor és fer-ho jugant amb els contrastos, per què es vegi millor. És a dir, la cartolina i cera blanca i pintura fosca.